Aktuelt program

 OBS.... Lones gymnastik er pr. 11. april aflyst på ubestemt tid.

 

Lukkedage i foråret og sommeren

Anden pinsedag - mandag d. 20. maj

Tirsdag d. 28. maj – grundet frivilligudflugt.

Uge 32 - mandag d. 5. august til fredag d. 9. august grundet Senior Sommer Træf.

 

Div. info

Sommeråbning træder i kraft fra 1. juni til udgangen af august. Her vil åbningstiden være kl. 9.00 – 13.00. Der kan desværre ikke bestilles frokost i perioden, men vi har altid kaffe på kanden m. franskbrød til.

Det nye sæsonprogram kan hentes i centret først i august måned.

Du behøver ikke tilmelde dig et hold, du allerede går på.

Husk at afmelde dig, hvis du ikke længere ønsker at gå på et hold. 

  

Tag familiens yngste med til Litteraturfest - Lørdag d. 25. maj -  kl. 10.00 – 16.00

Aktivitetscentrets cafe holder åbent i forbindelse med Glostrup Biblioteks litteratur-fest i Rådhusparken og satser på at gentage succesen fra sidste år, hvor der kom 350 glade, feststemte Glostrup-borgere forbi og satte alle deres sanser i spil! 

I år bliver temaet NaturLitt. Vi møder natur på forskellige måder - både på dagen og i litteraturen. Vi skal se på indersiden af et dyr, synge, der er litterær vandring for unge og voksne og mulighed for at deltage i en fælles frokost med højtlæsning.
Mathilde Walter Clark kommer og taler med os om sin bog Det blinde øje  FGU Vestegnen stiller deres aktivitetsbane op for alle børn, og byder på skattejagt dagen igennem, og hos Torben fra musikskolen kan du bygge et instrument!
Kom og lær, læs og oplev en helt fantastisk dag i det fri med os på græsplænen bag ved biblioteket. Der er noget for alle - og vi glæder os til at se jer! Der er fri entré. Vores frivillige griller pølser, og der kan købes kaffe og kage.  Se det fulde program på biblioteket hjemmeside.

 

Ældresagen har plads på tur til Sverige - Onsdag 12. juni (heldagstur, ca. kl. 8 - 19)

Pris: 260 kr. Ikke-medlemmer 275 kr.

Prisen dækker bustur til og fra Sveriges største varehus i Gekås Ullared, samt stor frokostbuffet inkl. dessert (softice) samt sodavand og kaffe. Der skulle være ca. 4 timer til at handle og spise frokost. Afgang fra Glostrup st. busholdeplads senest kl. 8.00. Tilmelding senest 28. maj enten på hjemmesiden www.aeldresagen.dk/glostrup eller ved personligt fremmøde på Ældresagens kontor tirsdage mellem kl. 10 og 12.

 

Quizhygge – også i sommerferien - Tirsdag d. 18. juni -  kl. 10.00 – 12.00

Vi quizzer ufortrødent videre – for det er bare så sjovt og lærerigt. Du kan tilmelde dig som hold, alene eller sammen med en ven, så finder vi et hold til dig/jer på dagen. Vi sidder i cafeen omkring de runde borde og arrangementet afbrydes halvvejs af en kaffepause. Der er små præmier til det vindende hold. Arrangementet koster 30 kr. inkl. kaffe m. sødt. Tilmelding i Cafeen – arrangementet bliver kun gennemført v. 16 tilmeldte, da der er en del forberedende arbejde for vore quizmasters.

 

Glostrup Kulturfest – vi er selvfølgelig med - Varm op til Kulturfesten med grill, flæskestegssandwich, fadøl, live musik og dans

 

Besøg os i Aktivitetscentret lørdag d. 31. august, hvor vi tænder grillen fra kl. 13.00 og hygger os til kl. 19.00. Vi griller 2 slags pølser, og der vil være flæskestegssandwich og masser af kolde øl/vin/vand samt kaffe og kage. Alt til fornuftige priser. 
Vi sørger for festlige rammer og musik v. det lokale band GIGI, RASK & TAUBE, der spiller fra kl. 16.15 – 17.00 på scenen lige udenfor centret. Så kig forbi til hyggeligt samvær, inden du bevæger dig videre i byen.
Vi glæder os til at se dig!

 

Frivilligudflugten går til Dragør 

I år anerkender vi alle vores frivillige med en udflugt d. 28/5 til Wieder-gården, som er Dragørs verdensberømte aktivitetshus. Her skal de høre om stedet over en kop kaffe m. kringle. Dernæst vil der være rundvisning af alle værksteder og aktiviteter og rig lejlighed til at møde stedets frivillige og få en snak. Så går turen til Cafe Espersen på Dragør havn, hvor frokosten indtages og alle får en appetitvækker til Dragør gamle by. Efter kaffen bliver alle inviteret på en lækker isvaffel fra Dragørs Vaffelbageri, og så er der god tid til at nyde isen og se de mange smukke huse og gader i byen inden hjemturen. Tak til alle, der bakker op om vores cafe og vores arrangementer, der muliggør denne frivilligfejring hvert år.

  

En fremtidsfuldmagt er lig med rettidig omhu!

En Fremtidsfuldmagt er et dokument, der sikrer og skaber tryghed for fuldmagtsgiveren, men også for vedkommendes nærmeste pårørende, da den giver en eller flere udvalgt(e) pårørende ret til at varetage dine interesser omkring økonomien m.m., hvis du ikke længere selv er i stand til at handle fornuftsmæssigt.  

Fremtidsfuldmagten adskiller sig fra andre fuldmagtsformer ved, at den kun træder i kraft, hvis fuldmagtsgiveren ikke længere kan tage vare på sig selv. Det kan f.eks. være ved alvorlig sygdom som demens eller en pludselig invaliderende ulykke. Fremtidsfuldmagten giver dermed fuldmagtsgiveren mulighed for at bestemme, hvem der skal tage hånd om økonomien  m.m., hvis det skulle blive nødvendigt. Derfor er det også en stor hjælp for de pårørende. Der skal foreligge en lægeerklæring , når fuldmagten skal gøres aktiv. Fuldmagten bliver oprettet og opbevaret på Tinglysningen.dk og for dette betales p.t. en retsafgift på kr. 300,- til det offentlige.    

Hvis du vil vide mere eller ønsker og få etableret en fremtidsfuldmagt så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4055 7502 - Peder Kähler.

 

Hjælp os med at spare på energien 

En lille appel til alle om at huske at slukke lyset efter sig i de forskellige rum. Husk ligeledes at lukke og låse diverse døre, der har været åbnet ifm. udluftning, rygning, ind- og udgang osv.  TAK

 

Husk at blive hjemme ved sygdom - Vi skal passe på hinanden.

 

Glemmeskuffe og Gratisbord

Blot til info, så gemmer vi de trøjer, paraplyer osv., vores gæster har glemt, i en skuffe i cafeen, så er du kommet hjem uden dine ejendele, kan du henvende dig til en cafefrivillig. Hver sommer rydder vi op og lægger uafhentede genstande på et bord alle kan tage fra ganske gratis. På bordet i cafeen, kan du også lægge ting, der er for gode til at smide ud, og som andre måske kan få glæde af. Vi går nemlig ind for genbrug. Vi forbeholder os ret til løbende at rydde ud i tingene.

 

Digital foto-hjælp 

Kom og lær at organisere, gemme, redigere og forbedre dine fotografier – dem på mobilen eller i papir-format. Vi hjælper dig fra bunden, så du selv får større forståelse for, hvad man kan, og hvordan man gemmer sine foto-minder. Få også smarte tips til at finde dine fotos frem igen og få fremstillet foto-bøger til eget brug eller gaver. Vi sidder én-til-én, så vi kan skræddersy hjælpen til dig bedst muligt. Du skal medbringe en mobiltelefon eller en tablet med billeder på – gerne en bærbar PC og måske et fotoalbum. Kig forbi vores foto- og filmværksted hver onsdag mellem kl. 9.30 og 12.00, for at aftale nærmere med de frivillige.

 

Fysiske aktiviteter på eget ansvar!


For god ordens skyld skal vi præcisere, at al træning/motion foregår på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader træning og deltagelse i aktiviteter så som gymnastik, Powerplate, Yoga, stavgang m.f. Nogle af vores holdledere er ikke certificerede undervisere, hvorfor det er nødvendigt, at I hver især lytter til jeres krop og kender egne grænser og formåen.

 

Div. info


Kender du en mand/dame, der kunne have lyst til at spille billard? Så er der god plads til nye spillere. Gutterne mødes hver formiddag mellem 08.30 og 12.00.
Har du bemærket, at du kan få hjælp til at få MIT-ID her i centret? Skriv dig op i caféen.
Ris-, ros- og forslagskassen
Husk – vi har en ris-, ros- og forslagskasse i indgangspartiet. Den hænger på væggen og er nu malet knaldgul, så du bedre ser den. Bemærk: Centerrådet behandler ikke anonyme henvendelser.

 

 

Vil du blive mere digital?


Har du siddet derhjemme og tænkt, at det ville have været rart at kunne bestille varer på nettet, være en del af et digitalt netværk, følge med i familiens Facebook eller måske se gamle film og lign., så husk, at vi har dygtige undervisere, der kan hjælpe dig i gang, stille og roligt. Vi kan også vejlede dig i, hvad du skal anskaffe dig af computer eller tablet. Undervisningen foregår 1 til 1, og i dit tempo. Ventelisten er p.t. ikke lang, så kig forbi cafeen og skriv dig op.