Aktuelt program

OBS - Aktivitetscentret har fået nyt telefonnummer! Det gamle nummer 43287019 er taget ud af drift, og du skal fremover benytte nr. 2382 1099.

OBS - Gymnastik om fredagen med Lone er aflyst på ubestemt tid - ny opstartsdato vil blive annonceret her. Du kan også forhøre dig i Cafeen.

 

Der lukkes de 3 dage op til Påsken

Centret holder lukket hele uge 13 (25., 26. og 27. marts) i forbindelse med Påsken samt alle Påskedagene.

 

Spørgeskemaundersøgelse

Hvis du ikke allerede har udfyldt et spørgeskema om centret og dig som bruger, vil jeg sætte stor pris på, hvis du vil bruge 5 min. på det inden udgangen af marts måned. Skemaet ligger på disken i cafeen og ved den orange afleverings-
kasse uden for grupperum 2. Har du ikke lyst at udfylde skemaet, så læg blot et blankt skema i kassen. Undersøgelsen fungerer nemlig også som en slags brugertælling.  På forhånd tak fra Lone

 

Indkaldelse til Generalforsamling -  Tirsdag d. 27. februar  -  kl. 13.00

Kun Aktivitetscentrets brugere har adgang og stemmeret på generalforsamlingen. Ønsker du at deltage i generalforsamlingen kan du fra 1. februar og senest dagen før henvende dig i caféen, hvor du vil få udleveret en billet til forsamlingen. Dette er af planlægnings-hensyn.

Caféen vil være lukket under hele Generalforsamlingen, og alle hold og aktiviteter aflyses fra kl. 12.00. Du kan bestille en portion stegt flæsk m. persillesovs senest onsdagen før. Der er spisning fra kl. 12.00. PRIS kr. 55,-.

Ifølge vedtægterne er fristen for at opstille til centerrådet den
23. januar 2024. Fristen for indkomne forslag er senest 14 dage før generalforsamlingen – altså d. 13. februar. Du kan få dagsordenen i Cafeen fra 14. februar. Herunder ser du kandidatlisten, som den ser ud i skrivende stund. 

Peder Kähler Genopstiller (2-årig periode)
Lene Enevoldsen Genopstiller (2-årig periode)
Irene Grevy Genopstiller (2-årig periode)
Freddie Rose Modtager ikke genvalg
Eva Brunhøj Udtræder
Aage Larsen Opstiller
Hanne Risdorf Opstiller
Bitten Sundqvist Opstiller 

  

Vi åbner butik igen – nu den Grønne butik

Torsdag d. 1. februar har vi igen fornøjelsen at åbne for en lille genbrugsbutik for vores brugere. Du kan allerede indlevere til salg fra torsdag d. 25. januar mellem kl. 11 og 13.00. Kom frisk med tøj, sko og tasker, samt brugsgenstande i god og ren stand. Kunden betaler direkte til dig med mobilepay, og vi forestår salget.  Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til varer, vi ikke mener, vi kan sælge. Du mærker selv varerne med din pris på vores prismærker, og vi kvitterer for modtagelsen. Vi påtager os ikke ansvaret for de indleverede varer, men passer selvfølgelig rigtig godt på dem. Få et fakta-ark om konceptet i cafeen. Åbningstid vil være mandag – torsdag mellem kl. 11 og 13.00. Har du lyst til at være frivillig i butikken, mangler vi 2 til tirsdag, så kig forbi Hanne eller Jeanne.

 

Stegt ål Torsdag d. 29. februar -  kl. 12.30 – 14.00

Denne dag disker vores frivillige op med en lækker tallerken med 4 stk. stegt ål + kartofler med persillesovs. Alt dette + 1 drikkevare får du for 165 kr. Ekstra stykker ål á 20 kr. stk. kan bestilles og betales, når du køber din billet. Der er billetsalg i cafeen indtil ugen før arrangementet.

 

Forårsbanko  -   køb din billet nu! - Mandag d. 4. marts – kl. 13.00 – 15.00 i fællessalen

Kom og vind en før-Påskekurv og deltag i en hyggelig bankoeftermiddag. Prisen er 80 kr.  for 3 stk. bankoplader samt kaffe m. sødt. Der vil være mulighed for køb af ekstra plader til 10 kr. pr. stk. Køb billet allerede nu og senest dagen før. Vi har 50 billetter – så først til mølle.

 

Klar – Klar – til Fredagsbar - Fredag d. 8. marts kl. 17.00 – 21.00

Kom igen til en stemningsfuld aften, hvor vi lytter til skønne toner fra vores anlæg. Der vil være en frisk drink samt en let anretning med 1 øl/1 gl. vin el. 1 vand, herudover kaffe m. sødt. I baren kan du købe div. drikkevarer til vores sædvanlige priser. Prisen for hele arrangementet er 90 kr. Køb din billet i cafeen senest fredag d. 1. marts. Tag gerne en ven eller veninde under armen. Vi glæder os til at hygge os sammen med dig. Der er gode muligheder for en svingom.  Hilsner fra festudvalget.

 

Påskefrokost med musik og dans - Onsdag d. 20. marts -  kl. 12.00 – 15.00

Vi spiser en dejlig frokostbuffet til tonerne fra musiker Torsten Søgaard. Der er mulighed for sang, samtale og en svingom. Prisen er 150 kr., der inkluderer musik, frokostbuffet m. stegte sild, flæskesteg m. surt, kartoffelmad m. bacon,  krebsehalesalat, oksecuvette m. tytrod og syltede rødløg, buko-ost m. kiks, frugtsalat og kaffe. Drikkevarer er for egen regning. Der er også lotteri. Køb din billet i cafeen – først til mølle og senest en uge før arrangementet. Vi har 80 pladser – så kom frisk. Hold kan tilmelde sig, men skal aflevere liste med deltagere ift. samlet placering. Alle hold aflyses fra kl. 11.00.

 

Centerrådet inviterer til Frivilligmøde - Fredag d. 5. april – kl. 10 – 12.00

Fungerer du som frivillig i huset i dag, inviteres  du hermed til frivillig-møde.  Kom og nyd en kop kaffe med lidt sødt samt en let frokost bestående af tarteletter. Ved mødet får du lejlighed til at sparre med de andre frivillige og give dine ønsker til kende. Hvad er attraktivt for dig, hvad kan vi gøre bedre, og hvilke udfordringer har du i dit frivilligvirke. Vi har inviteret Ester Rygaard fra Center for Kultur, Idræt og Fritid til at fortælle om frivillig motivation og ledelse. Af planlægningshensyn bedes du tilmelde dig i cafeen. Vi glæder os til at se dig – Hilsen fra Lone & Centerrådet

 

Hjælp os med at spare på energien 

En lille appel til alle om at huske at slukke lyset efter sig i de forskellige rum. Husk ligeledes at lukke og låse diverse døre, der har været åbnet ifm. udluftning, rygning, ind- og udgang osv.  TAK

 

Husk at blive hjemme ved sygdom - Vi skal passe på hinanden.

 

Glemmeskuffe og Gratisbord

Blot til info, så gemmer vi de trøjer, paraplyer osv., vores gæster har glemt, i en skuffe i cafeen, så er du kommet hjem uden dine ejendele, kan du henvende dig til en cafefrivillig. Hver sommer rydder vi op og lægger uafhentede genstande på et bord alle kan tage fra ganske gratis. På bordet i cafeen, kan du også lægge ting, der er for gode til at smide ud, og som andre måske kan få glæde af. Vi går nemlig ind for genbrug. Vi forbeholder os ret til løbende at rydde ud i tingene.

 

Digital foto-hjælp 

Kom og lær at organisere, gemme, redigere og forbedre dine fotografier – dem på mobilen eller i papir-format. Vi hjælper dig fra bunden, så du selv får større forståelse for, hvad man kan, og hvordan man gemmer sine foto-minder. Få også smarte tips til at finde dine fotos frem igen og få fremstillet foto-bøger til eget brug eller gaver. Vi sidder én-til-én, så vi kan skræddersy hjælpen til dig bedst muligt. Du skal medbringe en mobiltelefon eller en tablet med billeder på – gerne en bærbar PC og måske et fotoalbum. Kig forbi vores foto- og filmværksted hver onsdag mellem kl. 9.30 og 12.00, for at aftale nærmere med de frivillige.

 

Fysiske aktiviteter på eget ansvar!


For god ordens skyld skal vi præcisere, at al træning/motion foregår på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader træning og deltagelse i aktiviteter så som gymnastik, Powerplate, Yoga, stavgang m.f. Nogle af vores holdledere er ikke certificerede undervisere, hvorfor det er nødvendigt, at I hver især lytter til jeres krop og kender egne grænser og formåen.

 

Div. info


Kender du en mand/dame, der kunne have lyst til at spille billard? Så er der god plads til nye spillere. Gutterne mødes hver formiddag mellem 08.30 og 12.00.
Har du bemærket, at du kan få hjælp til at få MIT-ID her i centret? Skriv dig op i caféen.
Ris-, ros- og forslagskassen
Husk – vi har en ris-, ros- og forslagskasse i indgangspartiet. Den hænger på væggen og er nu malet knaldgul, så du bedre ser den. Bemærk: Centerrådet behandler ikke anonyme henvendelser.

 

Vil du blive mere digital?


Har du siddet derhjemme og tænkt, at det ville have været rart at kunne bestille varer på nettet, være en del af et digitalt netværk, følge med i familiens Facebook eller måske se gamle film og lign., så husk, at vi har dygtige undervisere, der kan hjælpe dig i gang, stille og roligt. Vi kan også vejlede dig i, hvad du skal anskaffe dig af computer eller tablet. Undervisningen foregår 1 til 1, og i dit tempo. Ventelisten er p.t. ikke lang, så kig forbi cafeen og skriv dig op.