Er du synshæmmet, så ring 43287019, så læser vi programmet op for dig.

 

Digital foto-hjælp – fra 1. marts

Kom og lær at organisere, gemme, redigere og forbedre dine fotografier – dem på mobilen eller i papir-format. Vi hjælper dig fra bunden, så du selv får større forståelse for, hvad man kan, og hvordan man gemmer sine foto-minder. Få også smarte tips til at finde dine fotos frem igen og få fremstillet foto-bøger til eget brug eller gaver. Vi sidder én-til-én, så vi kan skræddersy hjælpen til dig bedst muligt. Du skal medbringe en mobiltelefon eller en tablet med billeder på – gerne en bærbar PC og måske et  fotoalbum. Kig forbi vores foto- og filmværksted hver onsdag mellem kl. 9.30 og 12.00, for at aftale nærmere med de frivillige. 

 

 

Forårsmarked - Ting og Tøj - 23. marts - kl. 12 - 15.00 ..... Vær med som gæst eller udstiller!

 

Det foregår i Aktivitetscentrets lokaler. Håber, at du/I kunne tænke jer at deltage eller kigge forbi. Hvis du har lyst til at få en stand på markedet, kan du allerede nu kontakte os! En stand/bord koster 50 kr., som du betaler ved tilmelding, men så får du også 1 kop kaffe og dagens kage.

Standene kan bestå af hobby, kunsthåndværk, genbrugstøj, sko, brugsgenstande, påskepynt mm., så du er velkommen til at sælge næsten alt fra gemmerne på dagen.

Vi har borde og stole, men du skal selv stå for opsætning og nedtagning samt betaling. Du kan begynde at sætte op fra kl. 10.00. Er vejret godt, må du også gerne brede dig udenfor.

Har du spørgsmål, så tal med Jeanne eller Janni. Tilmelding og betaling i Cafeen. Sidste tilmelding for en stand er d. 20. marts 2023.

 

Syng-sammen-frokost med underholdning - Fredag d. 24. marts, kl. 12.00 – 15.00

 

I samarbejde med Høreforeningens lokalforening Glostrup inviterer Aktivitetscentret til musikalsk forårs-syng-sammen-eftermiddag med frokost, hvor Nikolaj Andersen vil fortælle om ”BAKKEN” – Der er noget om snakken – der er sjovest på Bakken. Arrangementsprisen på 75 kr. inkluderer 3 stk. smørrebrød og indbetales på konto 5333 0243510 (husk navn ved indbetaling) eller købes kontant i Aktivitetscentres Cafe. Frist for tilmelding og betaling er senest onsdag d. 16. marts. Der vil være skrivetolk tilstede.

 

Høreforeningen giver kaffe og kage. Drikkevarer kan købes i cafeen. Musikalske hilsner fra Høreforeningen og Aktivitetscentret.

 

Påskebanko - køb din billet nu - Mandag d. 27. marts– kl. 13.00 – 15.00 i fællessalen

 

Kom og vind en Påskekurv og deltag i en hyggelig bankoeftermiddag. Prisen er 80 kr.  for 3 stk. bankoplader samt kaffe m. sødt. Der vil være mulighed for køb af ekstra plader til 20 kr. pr. stk. Vi spiller 10 spil: 9 spil med gevinster på 1 række, 2 rækker og pladen fuld. På 10. spil er der kun gevinst på pladen fuld – gevinsten er en gavekurv. Hvis 2 har banko samtidig i et af de 9 første spil, da udleveres et gavekort til en kop kaffe med kage/brød i caféen. Hvis 2 har banko samtidig i det 10. spil, udleveres et gavekort til “den lille lune” eller 2 stk. smørrebrød samt 1 drikkevare. Bemærk venligst, at prisen er inklusive 1 kop kaffe med sødt.

Køb billet allerede nu og senest dagen før. Vi har 50 billetter – så først til mølle.

Bemærk venligst, at prisen er inklusive 1 kop kaffe med sødt, der udleveres i pausen. Køb billet allerede nu og senest dagen før. Vi har 50 billetter – så først til mølle.

 

 

Påskefrokost med musik og dans - Fredag 31. marts -  kl. 12.00 – 15.00 - UDSOLGT!!!!!!

 

Vi spiser en dejlig frokostbuffet til tonerne fra musiker Torsten Søgaard. Der er mulighed for sang, samtale og en svingom. Prisen er 150 kr., der inkluderer musik, frokostbuffet m. fiskefilet, æg & rejer, roastbeef, hønsesalat, lun leverpostej m. bacon og champignon samt kaffe med sødt. Drikkevarer er for egen regning. Der er også lotteri.

Køb din billet i cafeen – først til mølle og senest en uge før arrangementet. Vi har 80 pladser og glæder os ÆGstra til at se dig. Hold kan tilmelde sig, men skal aflevere liste med deltagere og betale samlet.

 

 

 

Klar - klar - til Fredagsbar - Fredag d. 21. april kl. 17.00 – 21.00

 

Kom igen til en stemningsfuld aften, hvor vi lytter til skønne toner fra vores anlæg. Der vil være en frisk drink samt en let anretning med 1 øl/1 gl. vin el. 1 vand, herudover kaffe m. sødt. I baren kan du købe div. drikkevarer til vores sædvanlige priser. Prisen for hele arrangementet er 90 kr. Køb din billet i cafeen senest fredag d. 17. april. Tag gerne en ven eller veninde under armen. Vi glæder os til at hygge os sammen med dig. Der er gode muligheder for en svingom.  Hilsner fra festudvalget.

 

 

Modeshow - Mandag d. 24. april, kl. 12.00- 15.00

 

Abrahamsen tøj kigger forbi og viser deres nye forårs- og sommermode.  Vores egne brugere går model. Vi glæder os til endnu en skøn eftermiddag i hyggeligt selskab med andre tøjglade. Pris er 75kr. og inkluderer en let anretning samt 1 drikkevare. Kaffe og kage kan købes i cafeen efter modeshowet. Køb billet allerede nu.

 

 

Fotoholdet tager billeder i centret

 

I løbet af januar og februar 2023 vil du se repræsentanter fra vores dygtige fotohold tage billeder rundt omkring i huset. Billederne skal bruges i reklameøjemed for at tiltrække flere til vores tilbud. Billederne vil bl.a. blive anvendt på vores vinduer, på Facebook og hjemmeside og i div. artikler og programmer. Ønsker du i den forbindelse ikke at blive fotograferet, så er det helt ok, at meddele dette til fotografen. Ud af alle billederne udvælges de bedste, og før de bliver taget i brug, vil de, der er portrætteret, blive bedt om en skriftlig tilladelse til, at vi må benytte dem. Så SMIL – i er med til at sælge vores dejlige hus!

 

Fysiske aktiviteter på eget ansvar!

For god ordens skyld skal vi præcisere, at al træning/motion foregår på eget ansvar.  Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader træning og deltagelse i aktiviteter så som gymnastik, Powerplate, Yoga, stavgang m.f. Nogle af vores holdledere er ikke certificerede undervisere, hvorfor det er nødvendigt, at I hver især lytter til jeres krop og kender egne grænser og formåen.

 

 

Div. info

  • Kender du en mand/dame, der kunne have lyst til at spille billarder der god plads til nye spillere. Gutterne mødes hver formiddag mellem 08.30 og 12.00.
  • Har du bemærket, at du kan få hjælp til at få MIT-ID her i centret? Skriv dig op i caféen.

 

NYT HOLD ! Lær at lave Papirblomster

Hver torsdag fra kl. 9.30 – 12.00 i Grupperum 1. Holdleder er Irene. Kom og hyg – vi har materialer til de første gange. Tilmelding i Cafeen.

 

 

Endnu et nyt hold

 

Vores frivillige Bente vil gerne lære dig at kreere dine egne lykønskningskort. Bente er utrolig dygtig og kreativ og kan en masse forskellige teknikker, du kan få gavn af. Vi har diverse udstansningsmaskiner og papir, så du behøver ikke at anskaffe dig noget lige til at starte med.

Kortholdet kommer til at mødes hver onsdag formiddag mellem kl. 10.00 og 12.00 i caféen. Det er virkelig super skønt at kunne komme med et personligt, hjemmelavet kort til diverse store begivenheder. Alle kan lære det – så skriv dig op i caféen, så er du klar til den nye sæson første uge i september.

 

Ris-, ros- og forslagskassen

Husk – vi har en ris-, ros- og forslagskasse i indgangspartiet. Den hænger på væggen og er nu malet knaldgul, så du bedre ser den.  Bemærk: Centerrådet behandler ikke anonyme henvendelser.

 

 

 

Vil du blive mere digital?

Har du siddet derhjemme, mere eller mindre isoleret under Coronakrisen og tænkt, at det ville have været rart at kunne bestille varer på nettet, være en del af et digitalt netværk, følge med i familiens Facebook eller måske se gamle film  og lign., så husk, at vi har dygtige undervisere, der kan hjælpe dig i gang, stille og roligt. Vi kan også vejlede dig i, hvad du skal anskaffe dig af computer eller tablet. Undervisningen foregår 1 til 1, og i dit tempo. Ventelisten er p.t. ikke lang, så kig forbi cafeen og skriv dig op.

Skulle vi være så uheldige at måtte lukke ned igen, fordi Corona rammer os, så er det en god idé, at du får aftalt med dit hold eller andre, hvordan I stadig kan ses udenfor vores regi. En af måderne er selvfølgelig at holde kontakten digitalt.